Holly 2022 september

Femtiofjärde dagen

Nu är det höstlov och vi har några lånekatter på besök. De små älskar sina nya barnvakter. Leo och Hebbe är nyfikna och så snälla mot de små. Även om deras favorit är syrran Cookie. Killarna har även börjat leka med varandra vilket känns bra.

De små leker för fullt när de är vakna och sedan kan de somna mitt i leken så allt är precis så som det ska vara. De små är så roliga och vara med. Nu är det verkligen kul och hänga med dem då man kan börja se deras personligheter. När de börjar bli trötta kommer de alla tre och lägger sig bredvid eller på mig i soffan. Då är matte rätt bra. Likaså när de är hungriga, eller vill leka med en vippa. Annars är syskonen mycket roligare 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.