Holly 2022 september

Sextioandra dagen

Idag har det hänt något spännande när jag var på jobbet. Någon hade ”rivit” min fina konstruktion av hinder/vägg i vardagsrummet, så de små skuttade löst i hela huset. Så när jag kom hem kom de inte fram alls utan låg och sov sött någonstans.

Men eftersom mamma Holly var med mig och storasyster Cookie svansade precis vid mina ben så tänkte jag att de små var nog inte långt borta utan någonstans i närheten. Efter en stund hittade jag dem på kontoret. De hade sovit sött under fåtöljen och tyckte livet lekte. Jag satte upp väggen igen så nu är de instängda. Känns lite tryggare ett tag till. Sedan får jag erkänna att de bör få springa löst i hela huset.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.