Holly 2022 september

Sextiofjärde dagen

Hurra idag fyller de små 9 veckor! Det börjar bli svårare och svårare och fota de små. De är som små studsbollar och vill inte vara still. Men det gäller och ha tålamod… utan dess like. Fick några gruppfoton med och utan storasyster Cookie.

Nu sover de alla tre och är så nöjda med dagen då vi har myst och haft fullt med besök. De små gillar verkligen och få visa upp sig! Vi avslutade helgen med lite räkor… mums sa de stora och små. Enda som rynkar på nästan är Poppy som undrar varför räkor är en sådan hit?

Gruppbilder

Röd – Blåmaskad tjej – Elizabeth Taylor

Gul – Blåmaskad tjej – Shirley Temple


Ljusblå – Lilamaskad tjej – Greta Garbo

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.