Holly 2022 september

Sextiofemte dagen

Idag är stor dag för kattungarna. De har varit och besökt veterinären och fått sin första vaccinspruta. Det var spännande och mamma Holly var med som sällskap. Först ut var Lilly (Elizabeth Taylor) och det gick hur bra som helst, hon sa inte ett ljud. Efter henne var det dags för Shirley som blev jätterädd. Oj så hon skrek det gjorde nog lite ont för hon var så ynklig i ett par minuter. Hon satt i min famn och beklagade sig och tycket att det där med veterinärbesök inte alls var kul. Sist men inte minst var det dags för Greta. Hon satt som ett litet ljus och sa inte heller någonting så det gick hur bra som helst.

När vi kom hem så var de så trötta och sov i flera timmar innan det blev dags för att leka innan natten. Stora syster Cookie älskar sina små syskon och vaktar över dem hela tiden. Hon tvättar dem och leker med dem, precis så som en storasyster ska göra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.