Holly 2022 september

Sextiosjunde dagen

Idag har de små haft hur kul som helst. De busar och har så roligt som små studsbollar precis överallt i vardagsrummet. Likaså gör deras mamma och storasyster som verkar ha hittat varandra och leker då och då med varandra, vilket gör Cookie såååå glad. Hon älskar sin mamma så mycket och att Holly äntligen tar hand om Cookie känns bra inför framtiden. Det har ju varit så många veckor då hon har fräst åt sin dotter och då Cookie lämnat med lågt huvud. Så det känns verkligen bra att de har hittat varandra igen.

Lilly är den tuffa av de tre små. Hon klättrar utan några som helst problem längst upp i klätterträdet. Själv sitter jag i soffan och blundar, hoppas att hon inte ramlar ner och slår sig. Själv är hon hur tuff som helst och har inga problem utan studsar upp och ner. Tack å lov så har de andra två inte kommit på hur de ska komma upp. Suck, kommer sakna dessa tre underbara tjejer!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.