Holly 2022 september

Sextiosjätte dagen

Idag har jag jobbat hemifrån då jag är lite förkyld och har snorat mest hela dagen. Skönt att få sällskap av de små energiknippen som jag har här hemma. Det är verkligen full fart på dem och de är näst intill helt omöjliga och fotografera, om de inte sover så klart.

Alla tre är nyfikna och Lilly har redan klättrat upp i det klätterträdet. Hur hon har lyckats klättra upp vet jag inte men jag blundar… tänker att det inte alls är högt eller farligt. Hon har än bara klättrat en bit upp så hon lär väl sig antar jag. Tjejerna har inte visat något att de har fått biverkningar efter vaccinet, vilket är bra.

Cookie tar så bra hand om de små. Holly tycker det är skönt och hon är snäll även mot Cookie och vilket är positivt. Om ett par veckor kommer det bli väldigt tyst här… väldigt tyst.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.