Holly 2022 september

Nittiotredje dagen

Lite sorgligt är det men detta är sista veckofotograferingen för denna kull. Greta flyttar på fredag och både Lilly och Shirley flyttar nästa söndag. Nu är det med andra ord snart dags för dem att lämna oss och flytta in hos sina nya familjer. Alla tre är så redo. De är fulla med gos och ser fram mot nya lekkamrater och familjer.

Mina andra katter tycker det ska bli skönt och få lite lugn och ro här. Vi har ju Cookie som kommer vara kattunge ett tag till här hemma. Holly kommer kastreras efter julhelgerna så detta är hennes sista kull så nästa gång är det Cookie och Shirleys tur….

Här kommer veckans bilder:

Röd – Blåmaskad tjej – Elizabeth Taylor

 

Gul – Blåmaskad tjej – Shirley Temple

 

Ljusblå – Lilamaskad tjej – Greta Garbo

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.