Holly 2022 september

Nittofjärde dagen

Idag har kattungarna varit hos veterinären och fått godkänd besiktning, blivit id-märkta samt sist vaccinationssprutan. Nu är de redo för att flytta och få komma hem till sina nya familjer. Alla tre skötte sig så bra och allt gick fort vilket kändes skönt.

Mamma Holly var med och övervakade allt och hon var mer nyfiken på ifall det fanns killar än något annat. Hade hon fått bestämma hade det gärna fått bli en kull till men jag tycker det är nog nu. Hon har haft fyra underbara kullar, nu ska hon efter julhelgerna få bli pensionär. Det tycker jag hon är värd.

De små har inte påvisat att de har några som helst biverkningar, vilket känns skönt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.