Poppy LOVE

Så länge sedan, Soto!

Tack för ditt brev Soto! Matte fick läsa det flera gånger för mig för jag blev så glad så jag studsade upp och ner av glädje. Jag var nästan säker på att du inte skulle skriva något mer. Men matte sa att du är bortrest och inte kan skriva och att jag skulle ha lite tålamod och vänta. Men hallå, vad då tålamod. Hur skall jag veta hur lååång tid det skall ta? Jag är ju en kattunge? Matte är allt bra tokig ibland.

Men jag växer. Nu väger jag snart lika mycket som Mazzy. Jag äter och äter. Men inte det där äckliga som Matte kallar blötfoder. Ungsstekt eller grillad kyckling skall det va. Eller knaper, torrfoder det gillar jag också. Matte ger oss lite kokt skinka då och då. Det är också gott!

Sedan vi pratade sist så har jag varit på en utställning till, i Örebro med Mazzy. Matte sa att vi båda hade skött oss då vi fick med oss två rosetter. Det var kul iallafall för jag fick ju sällskap. Matte har sagt att vi skall åka på fler utställningar. Hoppas du också kommer dit. Det hade varit kul och se dig igen, men då får du inte fräsa åt mig. Jag är ju en snäll kille.

Hur är det nu att ha en bebis i hemmet? Min matte har sagt att det är en liten kille och att han är jättesöt. Jag frågade när vi skall få bebis, då skrattade Matte åt mig. Hon sa att jag var hennes bebis. Vet inte om skojade med mig eller inte. Men tydligen skall vi inte ha bebisar här så du får berätta lite hur det är.

Nä nu skall vi äta, idag blir det grillad kyckling! Mums.

XOXO Poppy

IMG_9171 IMG_9179 IMG_9211 IMG_9254 IMG_9315 IMG_9323 IMG_9374 IMG_9381 IMG_9466 IMG_9385 IMG_9529 IMG_9721

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.