Muffins, Popcorn, Utställning

Poppy blev NOM!

I går var det dags för SpeedCat kattutställning för både Poppy (SE*Stellanis Bugatti) och Valle (SE*PInkaliciious Muffins) i Sollentuna. Poppy tävlade för första gången i klass 11, juniorer (7-10 månader) Han fick en jättefin bedömning av domare Glenn Sjöbom och slog ut en fin Main Coon i Nomineringen och blev nominerad till panelen. Jättekul! Har aldrig haft någon av mina katter som fått gått vidare och Poppy skötte det så bra!
Popcorn 20150802-p1

Han satt så fint och lät alla domare hålla och lyfta på honom. Flera domare tyckte att han var jättefin. Men det blev en fin Main Coon som tog hem titeln som Best in Show Junior, samma som vann Best of the best i Main Coon specialen som var precis innan. Vi är så glada över att komma till panelen och att Poppy tyckte att detta var helt ok.

Valle då? Ja stackaren han har morrat och fräst och tycker väl detta med utställning inte alls är så roligt. Han är så fin så jag tycker det är lite synd. Men vi gjorde iallafall ett tappert försök. Han tillät mig inte borsta honom på magen och tanken var att jag skulle få lite hjälp och assistans när det visade sig att vi snabbt skulle upp med honom. Han fick trots att han inte var borstad på magen en helt ok bedömning och ett certifikat CAP av domare Henry Hornell. Domaren tog inte ens i Valle utan jag fick lyfta och visa upp honom. Hela tiden morrade Valle och tyckte att detta var inte så spännande alls. Men han var duktig och snäll. Valle är en stor kille på 5,5 kg en kille som jag verkligen har respekt för. Detta var Valles första tävling som vuxen kastrat.

Muffins 20150802-p1

IMG_3717
Foto: Maria Axelsson
IMG_3718
Foto: Maria Axelsson
IMG_3720
Foto: Maria Axelsson

IMG_3662 IMG_3663 IMG_3669 IMG_3673

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.