Vanilj 2016

Femte dagen

Ännu en dag har gått och kattungarna mår hur bra som helst. De har inte gått upp så mycket som jag hade tänkt men det har nog med att Vanilj blev lite orolig när Mazzy och Poppy började para sig. Jag flyttade dem in i ”kärleksrummet” och då blev hon lugnare.

Vanilj äter och dricker som hon ska och Choklad är gärna barnvakt. Hon sitter så fint utanför kattungeboet och vaktar. Men så fort bebisarna börjar pipa så kommer Vanilj som ett skott och Choklad flyttar sig för mamma Vanilj. Bebisarna börjar röra mer på sig och det märks att de ändå växer. En av dem är lite mörkare än de andra och jag tror den kommer bli lila maskad, är inte säker men de andra är så ljusa så de borde bli lilatabby men det är lite tidigt att fastställa än. Det blir spännande och se i allafall.

IMG_5533 IMG_5528 IMG_5532

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.