Vanilj 2016

Trettiotredje dagen

Vi har haft en bra dag. Kattungarna växer och är mer och mer rörliga. De hoppar, studsar och leker så fort de är vakna. De försöker också klättra på lekhagen men än har ingen lyckats. Mamma Vanilj tycker de är lite jobbiga när de klänger upp och ner på henne och hon säger till den och försöker uppfostra dem. Men det verkar inte som om de vill lyssna de har sin egen vilja.

Mazzy är den av de andra katterna som självmant ställer upp som barnvakt. Hon tar gärna den rollen och har koll på de små. Om hon inte skulle vara där så hoppar Choklad in. Poppy nosat på bebisarna men bryr sig inte alls. Kanske blir bättre när de blir lite större och han kan relatera till att de är kattungar. Han kommer aldrig förstå att det är hans bebisar dock.

IMG_7855
SE*Pinkalicious Plopp
IMG_7796
SE*Pinkalicious Daim
IMG_7756
SE*Pinkalicious Snickers
IMG_7741
SE*Pinkalicious Japp
IMG_7780
SE*Pinkalicious Japp
IMG_7751
SE*Pinkalicious Bounty
IMG_7816
SE*Pinkalicious Bounty
IMG_7830
SE*Pinkalicious Snickers

IMG_7835

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.