Mazarin 2016

Gårdagens besök hos söta Wintra Marsipan

Igår hälsade jag på hemma hos Marsipan (SE*Pinkalicious Marsipan) eller Wintra (Wintra Marsipan af Mazzy) och hennes familj i Solna. Denna lilla tjej som var så liten har vuxit och blivit riktigt stor hon också. Roligt och se att hon inte är lik sin mamma och inte heller sin pappa utan sin mormor Vanilj.

Wintra är ett riktigt charmtroll – precis som när hon var liten. Det är så fantastiskt kul och se hur Poppys temperament har gått vidare till hans avkommor. Hur lugna och coola de är och trygga i sig själva. Wintra när nyfiken och sällskaplig och har verkligen fått ett helt perfekt hem. Hon är en riktig liten primadonna som får den uppmärksamhet som hon behöver 😉 Ska bli så kul och följa denna underbara lilla tjej framöver. En riktig liten mini-mini-vanilj 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.