Vanilj 2017

Nittonde dagen

Idag är det första gången jag har varit borta en längre tid från hemmet. Men det har inte varit några problem alls. Vanilj och hennes små har sovit och jag har haft koll på dem via övervakningskameran. Vanilj har till och från lämnat boet men så fort någon har pipit har hon kommit direkt. Jag antar hon tycker det blir lite väl varmt ibland och lägger sig utanför boet, men har full koll på sina små.

När jag kom hem och sa hej till dem i kattungelådan tittar de upp nyfiket och ser så underbart söta ut. När jag väl skulle filma dem är de verkligen jättetrötta. Det är inte lätt och vara liten kattunge. De behöver ju all sömn de kan behöva då de växer när de får sova. Det känns verkligen skönt att de går upp och att jag inte har behövt stödmata dem någonting.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.