Vanilj 2017

Tjugonde dagen

Idag har Mini-vaniljerna fått leka i lekhagen. Jag märkte att kattungelådan började bli liten då kattungarna hela tiden bumpade in i papp-väggen. Så nu tyckte jag att det var dags. Vanilj var inte alls lika övertygad. Hon berättade för mig att detta kanske inte riktigt var dags än. Hon kom och pratade och pratade… var väl lite orolig.

Efter att ha lämnat Vanilj och kattungarna i fred i kattungehagen så har det gått riktigt bra. De börjar röra på sig mer och är så underbart söta. De sover fortfarande mycket men när de är vakna så är de nyfikna och rör på sig. Jag börjar bli mer och mer trygg i att det är två tjejer och en kille. Lila – blåtabby tjej, Rosa – blåtabby kille och Ljusblå – blåmaskad tjej. Lilla Ljusblå är en kopia av storasyster Mazzy, i allt 😉Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.