Mazarin 2017

Sjätte dagen

Mazzy har sovit med sina bebisar hela dagen. Har ju varit borta och jobbat under dagen, men haft full koll via övervakningskameran att allt har gått bra i kattungelådan. Alla fyra verkar få den mat de behöver så det känns så otroligt skönt att Mazzy har mat till dem alla.

Min tanke är att föra samman båda kullarna när de blir lite större men än så tror jag det är bra och ha dem åtskilt, framför allt för Mazzys skull. Hon verkar bli så distraherad när det är mycket runt omkring henne. När hon får vara ifred med kattungarna så reagerar hon precis som en kattmamma ska – nämligen vara med kattungarna. Kloka Lena brukar säga att en kattmamma har bara ett jobb när kattungarna är små, att vara kattmamma. Så sant det är. De första veckorna har hon inget annat uppdrag.

Jag försöker verkligen Mazzy vara ensam med sina små. De visar sig på vikterna vara helt rätt. De små lider inte av att jag inte är där. De har ju sin mamma och får allt de behöver. Gul och Grön har börjat öppna sina ögon så det dröjer inte förrän de kommer växa till sig och börja se och höra, precis som deras halvsyskon.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.