Mazarin 2017

Sjunde dagen

Idag har Mazzy och hennes kattungar fått vara helt ifred. Jag har bara stört dem när det var dags och väga den nu på kvällen. Jag har sett i övervakningskameran att de har det bra allesammans. Mazzy verkar vara tillfreds med att vara mamma – och kattungarna är nöjda med att få vara med sin mamma.

Nu är jag inte säker men jag tycker att Blå och Röd är lite ljusare än Grön och Gul. Detta kan vara så att Grön och Gul är blå ( eller blåtabby) och Blå och Röd kanske är (blåtabby), lila eller lilatabby. Än är det alldeles för tidigt men det är alltid lika kul och spekulera.

Jag tror att Grön och Röd är tjejer och Blå och Gul är killar. Men som sagt jag är ingen expert på att se kön så här tidigt, så jag säger bara vad jag tror nu, så ta det lite med en nypa salt. Söta är de allesammans. Imorgon ska jag ta fram fin-kameran och fota deras 1 veckas kort.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.