Vanilj 2017

Sjuttonde dagen

Idag är det första dagen jag har lämnat hemmet och de små i flera timmar. Jag har haft övervakningskameran på och det har gått riktigt bra. Båda kattmammorna har tagit hand om sina små och de har mest sovit när jag har varit borta.

Vaniljs stora börjar verkligen bli stora. De reagerar på ljud och lyssnar när jag försöker prata med dem. Man får inte ha någon favorit men lilla Ljusblå är så söt. Hon är så lik Mazzy när hon var liten. Rätt skrämmande och se, då de endast har samma mamma. Ändå är inte Mazzy lik sin mamma Vanilj på något sätt alls.

Planerar att ta fram kattungehagen imorgon så vi är redo för mini-vaniljerna när de börjar försöka ta sig ur kattungeboet. Tror det kan vara lugnande för Vanilj att veta att de inte kommer någonstans. Är så tacksam för att hon inte har försökt flytta på kattungarna utan att vi är överens om var de ska vara. Vanilj är lätt att ha och göra med på detta sätt, hon säger till om något är fel och vi brukar kunna ”förhandla” oss fram till en lösning som passar oss båda.

2 reaktioner på ”Sjuttonde dagen

  1. Missarna, så gulliga. Älskar att följa för var dag. Hoppas så innerligt att det finns en hona där för oss. Du verkar ju så himla bra och kissarna är så fina.. <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.