Mazarin 2017

Tredje dagen

Idag är vi inne på tredje dagen för de små. De går allesammans upp i vikt som de ska vilket känns skönt. Det betyder att Mazzy har mjölk och kommer kunna ge dem mat.


Tur att jag har kameror på mina kattungebon så jag vet vad som händer. Jag har använt två gamla iPhones som baby camera och appen Cloud Baby Monitor. Appen tillåter dig att välja om det ska vara en barnkamera (övervakningskamera) eller en parent (monitor). Jag ställer in så båda kamerorna i kattungeboen är barnkameror och sedan kan jag via en gammal iPad ha koll på de små utan att behöva störa dem. Smidigt va? Teknik återvinning skulle man kunna säga.

De små och Mazzy har fått vara ifred nästan hela dagen. Jag har varit inne och gett Mazzy lite gos och blötmat, annars har de som sagt fått vara ifred. De första dagarna är ju det viktigt för mammakatt och få vara i fred med sina kattungar. Jag brukar väga mina små första veckan två gånger om dagen. Detta för att säkerställa om jag behöver stödmata eller inte. Denna gång har det gått riktigt bra – de går upp bra av sig själv så jag behövs inte alls.

2 reaktioner på ”Tredje dagen

  1. Det är så spännande att följa dina minisar. Jag längtar också efter bebisar, det är tre år sen sist jag hade en kull. Kanske kanske det finns en hona där åt mej

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.