Mazarin 2017

Tjugoåttonde dagen

Idag gör vi det lite annorlunda, vi börjar med Minimazarinernas historia. Eller rättare sagt med Nalles (Lejonet & Björnens). Tidigt imorse vaknade jag av han skrek mig i örat… ja, han hade lyckats klättra ur den lilla lekhagen och klättrat upp i min säng… Trött som jag var så lade jag honom tillbaka. Men det tog inte lång tid innan han var över igen… då insåg jag att det var bara och gå upp och försöka lösa problemet.

Hagen som är på övervåningen med Vaniljs bebisar är både större och högre så jag lade honom där. Tog mig första morgonkaffet och satte mig och började kolla lite på tv. Mazzy var med mig upp jag ville ändå att hon skulle veta vart hennes lilla kille hade tagit vägen. Hon hoppade in i hagen och såg till att allt funkade som det skulle. Efter en stund gick hon ner till sina andra bebisar. Lade sig en stund, sedan kom hon upp med Mormor Magdas i munnen. Tydligen tyckte hon att det är bättre om alla är på samma ställe.

Jag kunde ju inte annat än hålla med henne så jag sprang ner och hämtade Benny (Ben&Jerry’s) och Häagen Dazs. Nu var alla samlade på samma ställe. Vaniljs små har ju börjat äta köttfärs och knaper… det var inte Mazzys små rädda för att smaka på heller.Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.