Mazarin 2017

Tjugosjunde dagen

Idag fick jag hänga lite med sötnosen Benny, (Blå – Ben&Jerry’s). Coolt och mysig kille som gärna lät sig fotograferas. Han väger fortfarande lite mindre än de andra så idag fick han lite KMR på fat som han kunde lapa i sig. Mums, tyckte han… men svårt och förstå hur han skulle göra… han fnös samtidigt som han försökte lapa igen.

Han är otroligt mysig och tillskillnad från Lejonet&Björnen säger han inte så mycket alls. Han är tyst och nöjer sig att sitta i famnen en stund helt stilla. Han gillar pussar! Tur för mig som älskar och pussa på honom. Benny har verkligen ett fantastiskt temperament. Till och med Poppy kunde vara i närheten av honom utan några problem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.