Mazarin 2017

Tjugosjätte dagen

De små är inte så små längre. De leker mer och mer med varandra. De sover ju fortfarande mycket men som sagt när de är vakna så roar de sig kungligt med varandra. Häagen Dazs och Ben & Jerry’s är de lugnaste. Mormor Magdas är också en riktigt cool tjej. Lejonet & Björnen är däremot helt hysterisk om man inte tar upp honom. Han vill verkligen upp och han vill vara där jag är. Även om jag ligger och sover.

I natt väckte han mig runt 3, då ville han gosa. Jag tror att jag snarkade till och det ljudet gjorde att han triggades av att jag var i rummet. Han klättrar snart ur lekhagen så vi får väl se hur lång tid det tar innan han kommer klättrandes upp i sängen. Det jag vet är att med tanke på hur han låter så kommer han säkert varna mig när han är på väg…. 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.