Vanilj 2017

Trettionionde dagen

Jag tror inte det finns något bättre än att komma hem få glada pip som skvallrar om att jag är efterlängtad 😀 Minivaniljerna börjar verkligen bli stora. De är så sällskapssjuka. Det blir bra att vi får besök i helgen så vi får öva på att vara trevliga mot andra människor än mig.

De är väldigt klängiga och vill vara uppe i min famn så fort de kan. När de väl har kommit dit så kan de sitta en stund sedan vill de klättra vidare och utforska om det finns något mer roligt. Allt utanför kattungehagen är intressant.

Måste börja förbereda för att de kanske börjar ta sig ut ur lekhagen… tänker sätta upp ett plank så de endast kan springa lösa i mitt kök/vardagsrum. De brukar vara mellan 8-9 veckor innan de tar sig över planket, då är det kört då springer de lösa över hela huset. Men då är de oftast rumsrena också. Än tar Vanilj hand om småttingarna även om de har börjat äta köttfärs och torrfoder. Vi får väl se hur längre det sker innan jag får börja pott-träna dem på riktigt 🙂

2 reaktioner på ”Trettionionde dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.