Mazarin 2017

Tjugotredje dagen

Idag har jag öppnat dörren till sovrummet så att Poppy kan äntligen få träffa Mazzy och kattungarna. Han blev helt överlycklig! Mazzy blev också glad över att få träffa honom igen. Luften i sovrummet är ju inte den bästa när jag har fått ha dörren stängd så jag tänkte lufta lite nu för att se hur Mazzy klarar av detta. Hon har under kvällen kommit upp till mig och de andra katterna med Poppy i hasorna. Hennes egna kattungar har sovit och hon har hälsat på sina småsyskon hos Vanilj i deras hage men har sedan gått ner till sina egna. Vi håller tummarna för att detta fortsätter på ett bra sätt så att jag i slutet av nästa vecka kan föra samma alla kattungarna.

I natt ska jag försöka ha Poppy och Mazzy i sovrummet med mig och Choklad får vara sällskap till Vanilj uppe i vardagsrummet. Vi får se hur det går. Mazzys små börjar bli mer och mer rörliga och börjar klättra på hagen. Lejonet&Björnen vill ut, han vill inte vara instängd så vi får se när han kommer lyckas klättra hela vägen 😉 En del är ju tidigare än andra …

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.