Vanilj 2017

Trettiosjunde dagen

Ytterligare en dag med minivaniljerna. Idag har de lekt lite på förmiddagen sovit länge på dagen för att nu vid kl 20.00 börjat leka lite igen. Det där med köttfärs och lite torrfoder var inte så dumt. Mamma Vanilj äter gladeligen men även de små börjar knapra på. Idag har de alla tre gått upp bra så det kommer väl antar jag. Om det nu inte bara är massa kattsand som ligger i deras magar 😉

Nej då idag har jag inte sett dem äta något sådant. Idag är det köttfärsen som de har varit ute efter. De leker så bra med varandra men så fort jag går i närheten av kattungehagen så är både Apelsin och Mandarin och klättrar och vill upp. Clementin vill hon med, fast hon är precis som mamma Vanilj. Hon sitter snällt och väntar på sin tur. Hon vet att jag kommer lyfta upp henne också och pussa på henne med. Alla ska minsann få samma uppmärksamhet och få lika mycket gos. Vill ju att alla kattungeägare ska få lika mysiga katter som jag själv har.

2 reaktioner på ”Trettiosjunde dagen

  1. Hej
    Vilka underbara små katter.
    Hoppas vi får chansen till någon av dessa.
    Hälsningar Lilian Svensson

    1. Tack Lilian, det glädjer mig att höra. Ja, jag önskar jag hade fler kattungar, det är så många som har anmält sitt intresse. Men jag går efter rätt familj till rätt katt. Jag samarbetar även med en hel del uppfödare så blir det inte av mig så kommer du säkert hitta din nya familjemedlem från någon av mina kollegor 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.