Vanilj 2017

Trettioåttonde dagen

Idag har minivaniljerna varit hemma ensamma lite längre än vanligt då jag varit på kontoret. Skönt och ha övervakningskamera då ser man att de har det bra och sover mest. De är visserligen mer och mer vakna nu men äta och sova är fortfarande det som de gör mest.

Apelsin är den som är mest kelsjuk. Idag när jag kom hem så hoppade han direkt upp och pep att han ville bli uppburen. Han är en riktig myspropp. Helt orädd och väldigt bestämd med vad han vill. Han ger sig inte förrän jag tar upp honom. Mandarin vill också komma upp, hon och Apelsin tävlar alltid om vem som först ska bli uppburen. Clementin är alltid så söt. Sitter snällt och väntar på sin tur. Så cool. Ja, ja hon tar väl upp mig med sedan 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.