Mazarin 2017

Tjugofjärde dagen

Idag har det varit full rulle med Mazzy. Hon fick gå ut lite då jag öppnade dörren till sovrummet. Först gick allt bra, sedan började hon flytta på kattungarna. Lilla Häagen Dazs hamnade i arbetsrummet. Där ville jag inte ha henne så jag bar ner henne igen och stängde in Mazzy med bebisarna. Då blev hon arg. Hon ville vara med mig så jag fick sitta och jobba nere hos henne ett par timmar. Fick då en hysterisk liten Nalle, Lejonet & Björnen som ville upp i famn, så han fick vara med mig när jag skrev lite på datorn. Det var intressant. Oj så han tittade….

När de sedan hade somnat så smög jag ut och kunde fortsätta jobba i lugn och ro… iallafall en liten stund innan både Vanilj och Poppy kom och gjorde mig sällskap. Vanilj är gärna med mig en stund, sedan går hon iväg och kollar till sina små (som nu börjar bli riktigt stora).

Mazzy lugnade ner sig fort och har sedan legat hos sina små. Lilla Benny, Ben & Jerry’s har inte gått upp så mycket de senaste dagarna ( han gick däremot härom dagen upp 30 gram) fått lite extra kattungevälling nu under kvällen. Oj så gott, tyckte han och slickade sig gladeligen runt munnen. Han är verkligen en lugn och harmonisk liten kille.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.