Mazarin 2017

Tjugofemte dagen

Småttingarna blir lika glada varje dag när jag kommer ner och umgås lite med dem. Eftersom deras mamma lätt blir distraherad från sitt jobb som mamma så låter jag dem vara i fred så mycket som möjligt.

Men på kvällen är det dags och umgås, då ska de vägas och fotograferas. Idag satte jag mig en stund i hagen och det tyckte de var roligt. Iallafall Lejonet&Björnen han blev jätteglad. Det blev Mazzy med hon är väldigt kelig och vill att jag ska uppmärksamma henne lite.

Jag sover ju med dem men annars som sagt får de vara ifred, håller koll på dem i övervakningskameran. Ska blir intressant och se om jag lyckas para samma kullarna under nästa helg eller hur detta kommer gå. Håll tummarna för oss! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.