Mazarin 2017

Åttiofemte dagen

Idag hann jag fotografera alla katterna lite grann på förmiddagen när ljuset föll fin in genom köksfönstret. Idag fyller dessa småglassar 12 veckor och som vanligt så firar vi ju det med lite vecko-bilder.

Först ut är Mormor Magdas som är en tuff liten tjej som älskar verkligen allt som går och äta.

Näst ut är min lilla favorit kille Benny (Ben&Jerry’s) som älskar både ost och glass. Han är så tokig i det så han ska äta allt ur min mun.. ja fråga inte hur detta ser ut… 😉

Nästa kille är Nalle (Lejonet&Björnen). Han är verkligen som en liten söt nalle. Han vill mer än gärna gosa och prata kan han. Han har det efter både mormor och mamma. Han berättar saker nästan hela tiden han är vaken och är otroligt charmig.

Sist ut men inte minst är ju Dazzy (Häagen Dazs) som jag fortfarande inte har hittat rätt familj till. Hon är otroligt söt och charmig. Vill gärna ligga nära och gosa. Är inte så på dock utan skulle trivas i en familj med större barn/tonåringar och gärna med annan katt som är ett par år och som inte är dominant. Något för er? Kontakta mig på mail suzanne.fors@gmail.com.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.