Mazarin 2017

Åttiosjätte dagen

Idag har jag varit på kontoret och jobbat ett par timmar. Kattungarna har sovit mest hela dagen. De har lekt lite på eftermiddagen och har sprungit upp och ner för trappan. Det är nya inneleken just nu… roligast är att jaga och leka med farbror Poppy. Han tycker allt de är lite roliga just nu.

Nalle är den som varit som ett plåster på mig. Han berättar om sitt missnöje när jag rör lite väl mycket på mig och går runt i huset. Det gillar han inte, han vill att jag ska ligga still i soffan och mysa med honom. Benny hakar på han vill också mysa. Tjejerna Magda och Dazzy är också mysiga men de kräver inte samma uppmärksamhet. De är snälla och väntar på sin tur.

Idag har de fått smaka lite räkor, det tyckte det var spännande. Iallafall Benny och Magda. Dazzy och Nalle smakade men det räckte med en…. 😉 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.