Mazarin 2017

Nittiotredje dagen

Idag är det sista kvällen med Benny (Ben&Jerry’s) imorgon flyttar han till sitt nya hem. Benny är verkligen en urmysig kille som jag verkligen kommer sakna. Man får väl egentligen inte säga att man har en favorit, men ska sanningen fram så är detta min favorit av dessa två kullar. Älskar såklart dem alla men Benny är det något speciellt med. Antagligen för att han redan från början var minst… eller något. Han kommer få ett perfekt hem och jag har sparat några fina bilder till imorgon på honom.

Idag har alla katterna fått vara ute på altanen en stund. Det var mysigt tyckte Benny som lade sig hos Poppy. Dazzy (Häagen Dazs) skuttade omkring mer och kollade nyfiket på omgivningen istället.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.