Utställning

Flera Pinkaliciouskatter på utställning!

I helgen har flera av Pinkalicious katter varit på utställning. Mandy (SE*Pinkalicious Mandarin) har varit i Norge närmaste sagt Harstad. På lördagen fick hon EX1 och blev NOM (nominerad till panelen i kattungeklassen). Då blev hennes pojkvän Kurt, BIV (Bäst i variant – snyggaste blåa birman) och även han blev NOM (nominerad till panelen för vuxna hanar).

söndagen blev det tvärtom. Då tog Mandy BIV och EX1 samt blev NOM. Kurt fick sitt sista certifikat och kan numera titulera sig som Internationell Champion.

Vi gratulerar matte Kerstin Eslund, Kalle och Mandy för underbara insatser! Är så roligt och se att det går bra och att alla trivs så bra tillsammans. Ska bli så kul och få se deras kommande bebisar framöver.

I söndags så deltog kullbröderna Lucas och Stig i SpeedCats utställning i Södertälje. Det var första gången för både killarna och för familjerna som äger dem.

Båda killarna var så otroligt duktiga och skötte sig exemplariskt framme hos domarna.

Lucas (SE*Pinkalicious Lejonet & Björnen) hade Mikael Edström och fick en fin bedömning och EX1.

Även Stig (SE*Pinkalicious Ben & Jerry’s) gjorde bra ifrån sig hos domare Malin Sundkvist. Han fick också EX 1 och en jättebra bedömning.

Vi tackar familjen Blomqvist-Aspenberg samt Ester Olausson för en otroligt rolig söndag. Så kul och få umgås med er samt med Lucas och Stig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.