Elvis

Elvis is in da house….

Igår hämtade jag hem lilla Elvis (SE*Borgvikens Elvis in the Ghetto) som ska bo här ett par veckor och förhoppningsvis bli pappa till båda mina kullar med Vanilj och Mazzy.

Jag tror att han trivs bra här, men han har skrivit ett par rader hem till matte Cia och sina kattkompisar:

Hej Matte!

Du får hälsa mina kompisar att resan gick bra. Vi åkte båt och jag fick sitta i människans knä. Hon är rätt snäll. Det är en hel del pussande men det får jag väl stå ut med antar jag.

När vi kom fram så fick jag ett eget rum med säng och allt. Människan tog in en annan katt. Hon luktade spännande men jag tyckte det var lite läskigt. Hon stirrade bara på mig… Fattar inte riktigt varför hon måste vakta på mig.

Jag fick massa mat och sedan var det tydligen läggdags. Nu på morgonen så fick jag vara ute en stund vilket var jättekul! Jag såg flera fåglar som var utanför och försökte heja på dem.

Sedan fick jag åka bil igen. Vi skulle tydligen träffa en doktor sa människan. Jag fick ligga still i ett mörkt rum och det gick ju bra. Människan pratade med mig hela tiden och när det var klart sa hon att jag ska bli pappa. Är det så det går till? Nu måste jag vila lite, men hälsa kompisarna matte! Hör av mig snart igen!

Hälsningar Elvis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.