Elvis

– Matte, jag kan detta nu!

Här kommer ett par rader från Elvis (SE*Borgvikens Elvis in the Ghetto) till matte Cia:

Hej Matte!

Nu har det gått några dagar och jag har fått vara mycket med människan som hämtade mig och med den andra katten. Hon heter Vanilj och hon verkar tycka om mig. Jag får lukta i hennes rumpa och det är riktigt spännande. 

Människan pratar om att vi ska göra bebisar men jag vet inte riktigt vad hon menar. Men jag har det bra. Jag får god mat och så myser vi rätt mycket tillsammans här.


Matte titta jag kan! Nu gör vi det! Nu vet jag hur jag ska göra. Vi har gjort det ett par gånger och människan verkar vara nöjd. Hon säger att jag ska få träffa en tjej till så det tar nog ett tag till innan jag kommer hem.
Hälsa alla hemma att jag har det bra och att jag har fått en flickvän!

Hälsningar Elvis

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.