Popcorn, Utställning

Två nya certifikat till Poppy

Idag har vi varit på kattutställning i Södertälje. Denna utställning var lite speciell då vi hade två utställningar precis samtidigt i samma hall. Jag hade anmält Poppy till bägge utställningarna så idag hade vi chansen och ta två certifikat på en och samma dag, CAGPIB i klass 6.

Vi fick jättefina bedömningar och Poppy klarade dagens uppgift med bravur. I nomineringen fick vi stryk av snygga perser och belönades istället med tidig hemgång 😀

Hann inte ens ta kort på utställningen idag så Poppy fick snällt ställa upp när vi kom hem. Vi är som sagt jättenöjda med att få våra två certifikat. Nu håller vi tummarna för att ta ett till i Finland om två veckor… då har vi nämligen chansen att ta nästa titel, Grand International Premier!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.