Mazarin 2017

Besök hos Magda

I fredags passade jag på och besöka Mazzys lilla dotter Magda (SE*Pinkalicious Mormor Magdas) och hennes matte Johanna. Jag är lite bortskämd med att flera av mina avkommor ändå finns såpass nära att jag kan åka dit och träffa dem då och då.

Magda hade redan som kattunge ett fantastiskt huvud och det har hon fortfarande. Jag tycker hon är mer lik Mazzys pappa och farmor än Mazzy. Ser heller inte så mycket likhet i Gösta mer än färgmässigt och med temperamentet.

Magda är hur charmig som helst och jag kunde inte hejda mig och lät kameran gå och hade nästan 500 kort med mig hem. Några av dem blev riktigt bra.

Tack Johanna för att jag fick komma och träffa sötnosen! Är verkligen en fröjd och se att hon har det så bra! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.