Vanilj 2018

Sjunde dagen

Idag har jag inte hunnit och umgås så mycket med de små då jag har jobbat på kontoret. Men tänk vad tiden går fort. Jag har skymtat att en av kattungarna börjar öppna ögonen… Gul och Rosa är mörkas på öronen. Lila är också rätt mörk men inte riktigt lika mörk. Grön är ljusast… ska bli spännande och se om det kanske kan vara chokladtabby, det får tiden utvisa.

Kattungarna går bra upp i vikt nu så äntligen har mjölken kommit igång. Ni kan följa kattungarnas vikter här.

Annars så sover det sött med sin mamma i rosa kattlådan. Vanilj är snäll och har inte visat några problem med att vara instängd med sina bebisar. Hennes sår har läkt bra och ser inte alls så farligt ut.Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.