Vanilj 2018

Femte dagen

Idag har kattungarna mest bara sovit. Man brukar säga att en kattunge växer när de sover och visst kan det vara så. Jag tycker att de blir större så fort. Snart har det redan gått en vecka. Fortfarande är det Gul och Blå som är mörkast på öronen, men nu tycker jag att Rosa kanske också börjar mörkna. Kan det vara så att Gul och Blå är bruna, Rosa bruntabby och Grön Chokladtabby? Än är det alldeles för tidigt och se, men tja man kan ju alltid roa sig med något när man tittar på dem. Det som är skönt är att de alla har gått upp i vikt under detta dygn.

Vanilj är duktig som är med dem nästan hela tiden. Hon tycker det blir lite varmt och lägger sig utanför det rosa boet. Det är snart för litet för dem, så jag planerar att byta bo tillsammans med Vanilj. Jag vill ju inte att hon ska hålla på och flytta på dem, men som sagt de växer så hon kommer vilja ha dem instängda i en större kattlåda.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.