Vanilj 2018

Fjärde dagen

Ännu en dag har gått. Idag började jag dagen med att ligga och titta på kattungarna en hel timme innan jag gick ur sängen. Jag passar verkligen på och njuta. Tiden går så fort och tretton veckor kommer springa förbi. På dessa veckor ska jag som uppfödare hinna socialisera dem och se till att de får en bra start i livet så de kan bli självständiga individer som sedan flyttar till sina nya familjer. Jag tror att det är själva processen som jag gillar. Att få vara med och skapa något som kommer att betyda så mycket för andra.

Än är kattungarna så små. Jag väger dem två gånger om dagen första veckan och idag är det Gul som inte har gått upp. De andra har ökat en hel del, så han fick sig en liten dos av KMR nu på kvällen. När jag skriver liten dos så är det endast 1 ml. Sedan så lade jag honom vid en tutte så att han fick äta sig mätt på mamma mat. Den som är störst är Rosa, hon är ensam tjej och äter på sig massor.

Jag har legat i sängen och kolla på brittiska kungabröllopet med Vanilj och kattungarna. Nu när de är så små så sover de nästan hela tiden. Men även när de sover är de ursöta. Vaniljs sår ser jättefint ut och det verkar som om hon inte har lika ont längre.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.