Vanilj 2018

Sjätte dagen

Idag har jag inte hunnit umgås så mycket med kattungarna då jag har varit på kontoret och arbetat. Men jag har haft övervakningskameran på och det har gått riktigt bra här hemma. Vanilj har varit med kattungarna hela tiden och än så länge så tycker hon att den rosa kojan funkar perfekt som kattungelåda. Snart kommer hon vilja flytta på dem. Det brukar hon vilja göra precis innan de börjar öppna ögonen.

Vi får hoppas att vi även detta år kan vara överens om var de ska vara då…. och inte i någon garderob, eller annat dumt ställe. 😉

Störst av alla är Rosa, tjejen… hon är ca 10 gram tyngre än sina bröder. Hon är så lik Mazzy i sättet. Det är nästan skrämmande att se. Samtidigt lite kul så klart. Hon tränger undan sina tuffa bröder och bestämmer vilken tutte hon vill ha. Gul och Lila bråkar med henne även om det numera är lugnare i kattungelådan.

Grön är fortfarande mer försiktig även om han kan slåss för att få mat han med. Så är  han betydligt lugnare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.