Vanilj 2018

Tredje dagen

Så skönt det känns att allt har gått bra med Vanilj och hennes små kattungar. Än har inte riktigt mjölken kommit igång men snart så. Vanilj har ändå såpass mycket mjölk så att kattungarna inte dippar rejält utan det ligger rätt likt så som det var vid födseln. Lilla Grön var väl den som gick ner mest, men han har gått upp idag så nu vänder det.

Imorse bestämde Vanilj att buren (kattlådan som hon var i första dagen) inte dög längre så nu flyttade hon alla kattungarna till den rosa puffen. Mjukt och fluffigt ska det minsann va. Kattungarna klagar inte utan är där mamma med mjölkbaren är.

Jag skulle kunna sitta och titta på dem i timmar….de är så söta, men det går inte när man måste jobba. Jag får vara glad över att jag kan jobba hemifrån och ändå kunna se på dem ofta och mycket. Tretton veckor kommer gå så fort… swish så är de förbi….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.