Vanilj 2018

Tjugotredje dagen

Idag har jag tagit bort kattlådan då den tog så stor plats i hagen. Vanilj och jag är överens, hon ligger ofta i hagen men inte i puffen då den är kattungarnas. Puffen är enklare för kattungarna att ta sig i och ur och de kravlar omkring i hagen och utforskar omgivningen. Det märks att de växer mer och mer för varje dag.

Det finns inget mysigare än att pussa på små kattungar. De luktar så gott och så är de så fulla med kärlek. Så oskyldiga och när pussar dem på huvudet så tittar de upp med sina otroligt fina blå ögonen och man blir lika såld varje gång. Då tänker jag lyckos den familj som får denna underbara lilla varelse till sig och sin familj.

Jag gör verkligen allt för att kattungarna ska vara fyllda med gos och mys. Det är en del av uppfödarens privilegium man man säger så. Jag vet ju inte en enda kattungeköpare som inte vill ha en gosig katt… eller? En annan sak som jag tycker är viktigt är att kattungarna är trygga i sig själva och att de är orädda för människor. Med andra ord försöker jag göra allt för att kattungarna ska få en bra start på livet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.