Vanilj 2018

Tjugofemte dagen

Idag har det varit en bra dag. Jag har fått umgås en hel del med småkatterna, både på förmiddagen och på eftermiddagen. De små sover ju fortfarande mycket men lite då och då är de vakna. Nu börjar färgerna komma mer och mer och det är tydligt att Grön och Rosa kommer bli chokladmaskade, Lila chokladtabby och Gul brubtabby.

Både Lila och Gul är väldigt lika sin pappa inte bara till utseendet utan även till sättet. Rosa hon är fortfarande väldigt lik Mazzy i sättet. Pratar gärna men är väldigt social. Grön han är… ja det är väl lika bra och fortsätta och erkänna att han är min favorit. Han kan ligga i famnen och gosa sedan så somnar han. Så underbar. Han är fortfarande minst men följer sin kurva och det är inte mer än runt 20 gram som skiljer dem åt, så det kan fortfarande ändras.

Det är inte så att bara för att de är små när de är små så är det alltid så. Poppys son Pirris var minst i sin kull men idag skulle jag nog säga att han är den största av Poppys barn… även mycket större än pappa själv.

Mamma Vanilj har ett sådant tålamod. Hon har koll på sina bebisar och lämnar dem inte mer än vad hon behöver. Hon kan ligga utanför hagen men ändå har uppsikt över kattungehagen. Vid minsta pip så kommer hon direkt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.