Vanilj 2018

Tjugofjärde dagen

Idag satt jag en bra stund i hagen och lekte med de små. Eller rättare sagt med Rosa och med Grön som gärna ville ha uppmärksamhet. Gul och Lila sov sött och tog det lite lugnare. Alla fyra är så söta! De är verkligen helt olika individer… alla är väldigt sociala och vill gärna umgås, men Gul och Rosa har mycket starka åsikter om saker och ting 😉 Lila och Grön är lugnare och inte lika på som sina syskon.

Alla fyra går upp och har ändå okey vikter. De är inte så stora men de går jämt upp och följer sina viktkurvor. Inget och klaga på med andra ord. Kattungarna börjar röra mer på sig nu och ta sig runt i kattungehagen. I och med det brukar det vara ett par dagar där de inte går upp lika mycket då de förbränner mer än tidigare. Sedan när kropparna har vant sig så brukar de öka ordentligt igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.