Vanilj 2018

Trettiotredje dagen

Idag har kattungarna fått röra på sig lite utanför katthagen och i vardagsrummet. Jag har skärmat av så de kan bara vara i vardagsrummet som är ett öppet kök också. Storasyster Mazzy har inte visat något intresse för kattungarna tidigare men nu blev det intressant. Oj så hon tvättar och putsar på dem. Hon är hårdare på uppfostran än mamma Vanilj.

Nu är det två av kattungarna som har smakat på babymousse, men det är inte lätt och ta sig fram då både mamma Vanilj och storasyster Mazzy också vill smaka. Men det är ju bra att de har börjat smaka. Det går fort nu, det märks att de börjar bli större då de leker mer och mer med varandra.

Idag har vi haft besök så katterna har fått träffa barn och det har gått hur bra som helst. Vanilj är verkligen en cool mamma som tycker det är helt okey om man hälsar på hennes bebisar. Hon har hela tiden koll men är trygg med att jag är där och håller koll på kattungarna. Mazzy är inte lika förtjust i besök, hon väljer hellre och gå ner på nedervåningen och sällskapar med Choklad och Poppy.

Eftersom jag inte har några egna barn så brukar jag låta mina kattungar få träffa barn i olika åldrar så de inte blir rädda för det. Min mål är att föda upp friska, sociala och trygga katter och att låta dem få underbara hem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.