Vanilj 2018

Åttioandra dagen

Tiden går verkligen fort när man har roligt. Om två dagar fyller mina små elefanter 12 veckor! Det märks att de börjar bli stora. Mamma Vanilj samlar dem endast någon gång per dag och tvättar lite på dem. Ger dem lite mat och ser till att de är ok. Sedan så är hon i närheten men inte alltid runt omkring dem.

Jag vet att jag har tjatat om det men de är så stora. För mig är det första gången jag har en sådan jämn och stor kull. Med det menar jag i vikt och storlek. Ingen av dem väger under 1400 gram och de är som sagt inte ens 12 veckor än. Alla andra kullar jag har haft är runt 1200 gram.

När kattungarna har bra vikter så är minskar risken så klart om det skulle hända något. Om de skulle visa sig vara känsliga mot vaccinet eller andra saker och de går ner ett par gram så är det inte hela världen. Men om det är som jag har alltid haft förrut haft små kattungar och alltid fått brottats med något så är vikten otroligt viktig. Det är ett av verktygen som gjort att jag har haft koll på hur de mår.

Idag mår de iallafall väligt bra de springer som bara den upp och ner för trappan. De har också hjälpt mig med att sortera kläder och strumpor. De är så hjälpsamma så, de tar en strumpa och springer…. jag får springa efter. Ja, motion för alla i familjen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.