Vanilj 2018

Åttioförsta dagen

Idag har jag och de små elefanterna slängt massa kläder i min garderob. De har hjälpt till och sortera och sedan sprungit omkring och egentligen mest varit i vägen. Jag har umgåtts en hel del med vår inneboende Kurt då han är alldeles själv i gästrummet och på altanen. Han är så söt och vill verkligen träffa tjejer. Tur att jag duger lite grann och mysa med även om det är en riktigt fin kattjej som helst vill träffa. Han har spanat in Choklad och är riktigt intresserad av henne. Att hon är kastrat verkar han inte bry sig om.

De små springer nu överallt i huset. Dock är de gärna där jag är när de är vakna men sover gör det fortfarande gärna tillsammans i klätter trädet. Vi får se om fler av dem kommer ner i natt. Igår kom chokladerna, Anthon och Vanja (Vita ) ner och ville sova med mig. Det säger man ju inte nej till. Poppy tyckte dock att de kunde hålla sig upp på övervåningen så han och Choklad fick vara i fred.

Mamma Vanilj kan säga till dem ibland att nu får de lugna ner sig men det är nästan mer Mazzy som uppfostrar dem än Vanilj. Eller det är väl inte riktigt sant, menar att Mazzy är hårdare i sin uppfostran är Vanilj är.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.