Vanilj 2018

Åttiotredje dagen

Idag har vi haft fullt upp. Jag har försökt jobba men vi har haft ett par trevliga avbrott med facebooksamtal med Åland och med Borgvikens Elvis som glatt ville visa upp sin nya banan. Tror Anthon var rätt intresserad av vad som hände. Vanja (Vita) var mer intresserad av att gosa med mig.

Birmor är verkligen sociala och sällskapliga. Där jag är – där är alla mina katter också. Både stora som små. Innan så har ju Poppy och Choklad haft sovrummet för sig själva men nu så är alla här. Det blir lite trångt…. iallafall om du frågar Choklad.

Poppy och jag monterade upp en byrå på kvällen så nu så ska vi få ordning på alla kläder förvaring i sovrummet. Han var en riktigt bra arbetsledare. Han tittade på och jag fick jobba. Jag stängde in oss då jag inte ville ha alla katterna springades runt fötterna när jag skulle greja med tunga saker.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.