Vanilj 2018

Åttiofemte dagen

Idag fyller kattungarna 12 veckor! Detta är alltså sista gången vi får fotografering med dem allesammans. Nästa måndag flyttar nämligen Micke som kommer heta Massimo och bo med sin systerdotter Dazzy (SE*Pinkalicious Häagen Dazs) i Malmö. På torsdagen flyger Vanja (Vita som jag har kallat henne) till Malmberget där hon ska bo med storasyster Mandy (SE*Pinkalicious Mandarin). På fredag flyttar Anthon (eller Antonio som jag tror han kommer få heta) till Midsommarkransen i Stockholm. Måndagen därpå flyttar Calle som jag tror kommer få heta Callebaut Gibson af Jax till Solna och till sin systerdotter Wintra (SE*Pinkalicious Marsipan).

Men jag ska försöka fotografera dem lite till innan de flyttar.
Här kommer iallafall dagens bilder!

Grön – SE*Pinkalicious Anthon Berg (chokladmaskad) SBI b (hane)

Gul – SE*Pinkalicious Callebaut W2 (bruntabbymaskad) SBI n21 (hane)

Lila – SE*Pinkalicious Michel Cluizel (chokladtabbymaskad) SBI b21 (hane)

Rosa – SE*Pinkalicious Vanini Dolce Vita (chokladmaskad) SBI b (hona)

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.