Vanilj 2018

Åttiofjärde dagen

Nu dag, full med aktiviteter. Choklad och Vanilj fick prova nya bilburarna. Lilla Vanja (Vita) undrar varför de är instängda. Idag har Mickes matte varit här och hälsat på och han kommer att få heta Massimo framöver.

Han är den av kattungarna som kommer flytta hemifrån först. På måndag går nämligen  flyttlasset till Malmö och systerdottern Dazzy.

Även om kattungarna är väldigt aktiva så sover de en hel del fortfarande. Jag har möblerat om i sovrummet vilket blev till de små katternas förtjusan medan de äldre är lite skeptiska. Vem ska sova vart och varför ska alla de små vara i sängen? Nu finns det fler sovplatser för katterna än tidigare så det kommer lösa sig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.